Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
All Cert Systems
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Standard de calitate ISO 9001
Brand
ISO 9001:2008
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Ce este ISO 9000?

Familia de standarde ISO 9000 reprezinta o serie de standarde referitoare la sistemul de management al calitatii, care urmaresc asigurarea satisfactiei clientilor si obtinerea de produse si servicii conforme.

Ce este ISO 9001?

ISO 9001 reprezinta standardul de baza (de cerinte) din familia de standarde ISO 9000. Standardul constituie cadrul pentru orice organizatie care doreste sa demonstreze conformitatea prin certificarea cu organisme de terta parte.
Adoptarea si certificarea unui sistem de management al calitatii ar trebui sa fie o decizie strategica a unei organizatii.

Rolul ISO 9001:

- Demonstreaza capabilitatea organizatiei de a furniza produse care îndeplinesc cerintele clientilor si cele de reglementare aplicabile, avand drept scop cresterea satisfactiei clientilor
- Considera procesele în functie de valoarea adaugata
- Promoveaza necesitatea analizei rezultatelor în ceea ce priveste performanta si eficacitatea proceselor
- Promoveaza ideea îmbunatatirii continue a proceselor pe baza masurarilor obiective
- Aplicabil oricarui tip de organizatie

Scopul certificarii ISO 9001:

Un sistem de management al calitatii certificat demonstreaza angajamentul Dumneavoastra pentru calitate si satisfactia clientului. Încrederea în capacitatea de a produce "calitate" a unei organizatii este premiza pentru o relatie de durata, reciproc benefica, cu toti clientii Dumneavoastra.
Din Gura in Gura